Street style: Best off

Street style: 25 najboljih autfita u 2015. godini!

Kao i svake godine teško nam je da odaberemo najbolje, jer ako nas pitate retko koja dama koju smo videli na ulicama Londona, Milana, Njujorka i Pariza je pogrešila. Uostalom, o stilu ne treba diskutovati.

Ulična moda

Street style trendovi koje smo obožavali u 2015.

Tokom 2015. ulična moda je bila živopisna i inspirativna kao i svake godine zato pravimo malu rekapitulaciju najboljih sreet style trendova koji su obeležili godinu koju polako ostavljamo iza nas!

Street style

Street style: Zimska eklektika Londona

London i dalje nastavlja da kontrira svim trendovima... on je avangardan, drugačiji, eklektičan i ove zime odeven u bundice s ombre efektom, metalizirane pantalone, kapute neobičnog printa i vunene haljine.

Street style

Street style: 12 savršenih zimskih kombinacija za inspiraciju

Još uvek uživamo u zlatnoj jeseni, kao i poznate blogerke koje su više nego inspirativne i opredeljuju se za suptilniju i pročišćenu slojevitost...

Street style umetnost

Babuške: Nova street style senzacija iz Rusije

Kada je reč o street style umetničkim fotografijama, čini se da mladim umetnicima nikada ne ponestaje inspiracije. Ovoga puta predstavljamo vam nešto sasvim drugačije: babuške koje su uspele da osvoje ruske ulice!

Street style: Moskva

Street style: Iz Rusije s ljubavlju

Iz Seula se selimo u glavnu rusku prestonicu, raskošnu i otmenu Moskvu....

Azijska moda

Street style: Welcome to SEOUL

Stanovnici južnokorejskog grada Seula važe za jedne od najstilizovanijih Azijata i savršen su model za inspiraciju ukoliko želite da vašoj modi date jednu smelu, electric i zabavnu notu!

Trend: Džemper

Street style: Kako Evropljanke stilizuju ove jeseni džemper

Džemper je sastavni deo jesenjeg outfita... sa prorezima, ogromnom rolkom, od kašmira, sa širokim, četvrtastim rukavima, na kopčanje, dugačak, nijedan komad nije toliko cozy, trendi i savršen za zimsko stilizovanje kao džemper.

Street style trendovi

Street style: Crveno, volim te crveno!

Ulice modnih metropola su proteklog meseca bile veoma stylish a za to je zaslužan FW koji uvek učini da se dame potrude više ne bi li impresionirale street style fotografe..

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE