Street style: Milano

Street style: Lepotice Milana (1. dan MFW-a)

Ne znamo za vas ali mi smo jedva čekali pa da se preselimo iz Londona u Milano i da vidimo u punom sjaju Gildu, Annu, Eleonoru, Giovannu, Giorgiu i ostale stylish Italijanke koje definitivno preuzimaju primat od Francuskinja poigravajući se s modom, i to najviše u domenu boje!

Street style: London

Street style: Buntovnice sa londonskih ulica

Boje!!! London nikad ovako nije bio živopisan, prepun eklektičnih boja!!! Obratite pažnju na detalje, posebno na cipele i box torbice!

Njujork: Best of

15 najboljih street style izdanja sa NewYork Fashion Weeka

Dok se kompletna modna svita seli u London, mi se osvrćemo na najbolja izdanja sa njujorških ulica. U fokusu su boje kojima su Njujorčanke i ostale stylish zvanice FW-a borile protiv sumornog vremena!

Stil: Modeli van piste

Street style: Stil najboljih manekenki sa NYFW-a

Vamp usne, prirodna kosa, beo ten i all black... Ako ste se pitali šta oblače najzaposlenije manekenke današnjice dok traje FW izdanje, zavirite u našu galeriju u kojoj vam donosimo najzanimljvija izdanja sa Njujorške nedelje mode.

Stil: Njujork

Street style na - 18: Krznene bundice i kaputi obeležili ulice Njujorka

Prohladni, mahom snežni i vetroviti dani od samog starta su sačekali Njujorčanke i ostale stylish stanovnice koje su požurile u Veliku jabuku da pogledaju najnovije kolekcije najjačih američkih dizajnera današnjice. Međutim, IT cure Njujorka su bile spremne! Bundice od veštačkog krzna u raznoraznim bojama, kaputi neobičnog tkanja i deblje parke sa krznenim kapuljačama...

Stil sa njujorških ulica

Street style: Dobrodošli u Njujork! ( Prvi dan NYFW-a)

Vetrovito, prohladno vreme je uticalo na stil Njujočanki koje su početak ovosezonskog NYFW -a obeležile bundicama, kaputićima i cozy jaknama.

Stil sa evropskih ulica

Street style: Berlin + Copenhagen

Dok polako odbrojavamo početak Njujorške nedelje mode, osvrćemo se na modu koju smo videli na ulicama Berlina i Kopenhagena za vreme FW izdanja koji su održani u pomenutim gradovima.

Fashion trends

Pariska nedelja visoke mode: Street style lekcije koje smo naučili od IT cura

FW predstavlja najbolju i najupečatljiviju vizuelnu prezentaciju novih trendova, koja će vam pomoći u kreiranju savršenih modnih kombinacija.

Stil

Street style: Kada se ulice Pariza pretvore u modnu pistu

Svilene bomber jakne i čipkana haljina. Pidžame i sandale. Bundice i gole noge. Trendseterkama je sve dozvoljeno, pogotovo kada su na programu revije najboljih dizajnera visoke mode!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE