Street style

Stockholm Calling: Šta se nosi na ulicama švedske prestonice?

Ovih dana na ulicama Stokholma moda je u prvom planu.

Trendovi

16 inspirativnih izdanja: Najizazovniji i najlepši načini da nosite BODI

Postoji odeća za toplo vreme, hladno vreme, a onda tu je i odeća koju možete nositi tokom cele godine, bez obzira na spoljnu temperaturu.

Fashion Weeks

Kopenhagen: 58 najboljih izdanja sa ulica danske prestonice za vreme Fashion Weeka

Prošle nedelje glavna prestonica Danske je bila centar mode. Za to se pobrinuo sve popularniji i uticajniji Copenhagen Fashion Week koji polako pokušava da postane "peta" najvažnija FW stanica na svetu!

Street style

Italijanke vs Ruskinje: Najbolja street style izdanja chic trendseterki iz Pariza

Trendi Ruskinjama sve više na ulicama modnih metropola pariraju elegantne i istovremeno tako kul Italijanke. Kojoj stilskoj struji vi pripadate?

Stil sa ulica Pariza

Street style: Kako su poznate dame obeležile početak Nedelje visoke mode

Mira, Elena, Gilda, Chiara.... haute couture kolekcije uvek privuku najpoznatije dame iz sveta mode koje se potrude da svojim stilskim bravurama budu jednako zanimljive i čarobne kao i same kolekcije!

Istorija street style-a

10 najvećih street style trendova do sada ( u 2016!)

Već je prošlo više od pola godine i čini nam se da ja sada idealno vreme da napravimo jedan veliki modni presek. Ovo su ultimativni komadi prve polovine 2016., pogledajte da li ste neke od njih propustili

Moda i stil

Fashion inspiracija: Najbolje street style kombinacije sa ulica Milana

Odavno nismo videli bolje modne kombinacije, a zahvaljujući ovim trendi damama mi već imamo ideju šta sve možemo da nosimo ovog leta....

Chic Australijanka

Street spy: Sara Donaldson

Australijske blogerke jednostavno oblačenje dovode novog nivoa, Sara Donaldson jedna je od onih devojaka koje pratimo sa posebnom pažnjom.

Moda

7 street style kombinacija idealnih za prve nedelje proleća

Najaktuelnije blogerke su nam pokazale najinspirativnije modne kombinacije, koje predstavljaju spoj različitih oblika, formi, boja i samih stilova. Nama se ovo veoma dopada, a vama?

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 61 - 72

NAJČITANJE