Stil sa ulica Pariza

Street style: Kako su poznate dame obeležile početak Nedelje visoke mode

Mira, Elena, Gilda, Chiara.... haute couture kolekcije uvek privuku najpoznatije dame iz sveta mode koje se potrude da svojim stilskim bravurama budu jednako zanimljive i čarobne kao i same kolekcije!

Istorija street style-a

10 najvećih street style trendova do sada ( u 2016!)

Već je prošlo više od pola godine i čini nam se da ja sada idealno vreme da napravimo jedan veliki modni presek. Ovo su ultimativni komadi prve polovine 2016., pogledajte da li ste neke od njih propustili

Moda i stil

Fashion inspiracija: Najbolje street style kombinacije sa ulica Milana

Odavno nismo videli bolje modne kombinacije, a zahvaljujući ovim trendi damama mi već imamo ideju šta sve možemo da nosimo ovog leta....

Chic Australijanka

Street spy: Sara Donaldson

Australijske blogerke jednostavno oblačenje dovode novog nivoa, Sara Donaldson jedna je od onih devojaka koje pratimo sa posebnom pažnjom.

Moda

7 street style kombinacija idealnih za prve nedelje proleća

Najaktuelnije blogerke su nam pokazale najinspirativnije modne kombinacije, koje predstavljaju spoj različitih oblika, formi, boja i samih stilova. Nama se ovo veoma dopada, a vama?

Stil: Pariz

Street style: Vive la mode, Vive la Liberte!

Dok su svoje pojavljivanje na NYFW, LFW i MFW dozirale, u Parizu smo ih od starta videli u punom sjaju i to nekoliko puta na dan.

Stil: Pariz

Street style: Pariske bravure u režiji najstilizovanijih dama na svetu

Poslednja stanica FW izdanja je rezervisana za Pariz!! Raskošan, skupocen, otmen i classy Pariz je "ispit" koji samo najhrabriji i najkreativniji polože! 50 najboljih s početka PFW-a, vas čeka u galeriji >>>>

Lepotice Milana

Street style: Prelepe žene Milana

Italijanski "dolce vita" stil raskošnih materijala, eklektičnog printa i živopisnih boja okupirao je sve gošće Milana koje su se bez problema "pretvorile" u zavodljive lepotice koje za sobom ne ostavljaju samo trag eteričnog parfema i besprekornog stila, već i neke magične lepote koja razoružava na prvi pogled!

Street style: Milano

Street style: Lepotice Milana (1. dan MFW-a)

Ne znamo za vas ali mi smo jedva čekali pa da se preselimo iz Londona u Milano i da vidimo u punom sjaju Gildu, Annu, Eleonoru, Giovannu, Giorgiu i ostale stylish Italijanke koje definitivno preuzimaju primat od Francuskinja poigravajući se s modom, i to najviše u domenu boje!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48

NAJČITANJE