Top 18 street style!

Street style: 18 najboljih kombinacija sa Fashion Week izdanja

Ovosezonsko izdanje Fashion Week-a je gotovo! The end! Opraštamo se od modnog karavana, uz 18 najboljih odevnih kombinacija koje smo videli na ulicama Njujorka, Londona, Milana i Pariza. Verujemo da pogađate: dominira pariski stil.

Modeli van piste: Pariz!

Modeli van piste: Stil najboljih sa Paris Fashion Week izdanja

Opraštamo se od ovosezonskog PFW-a, retrospektivom 30 najboljih street style izdanja u režiji najboljih manekenki današnjice....

Street style: Pariz vol.2

Street style report s Paris Fashion Weeka vol.2

U Parizu je ovih dana živahno. Iza nas su revije modnih kuća Balmain, Balenciage, Diora, Jean Paula Gaultiera, Givenchyja, a modna elita s nestrpljenjem iščekuje i najjača imena modne scene poput kuća Chanel, Saint Laurent, Givenchy, Céline, Valentino i drugih. Do tada, mi nastavljamo da zumiramo autfite fashionista koje su odlučile da svoja najbolja izdanja sačuvaju za sam kraj!

Trend: Fall coat

Street style: U znaku kaputa

Njujork, London, Milano... svi ovi gradovi bam poručuju da će kaput biti kraljica sezone jesen / zima. Boje su opet u fokusu, kao i neobični detalji u vidu kožnih rukava, širokim revera, oblih linija ramena...

Modeli van piste: Pariz!

Modeli van piste: Mademoiselle de Paris

Ako želite inspiraciju za ultimate normcore look nema, boljeg uzora od ekipe najboljih modela današnjice!

Street style: Paris

Street style: Bonjour Paris!

Sunčano vreme je dočekalo sve trendsetere koji su u "grad svetlosti" došli po poslednju, ali možda i najvažniju dozu prolećne mode u režiji Chanela, Diora, Balmaina, Balenciage i ostalih mađioničara koji stvaraju iz francuske prestonice mode. Prema prvim izveštajima, evidentno je da su i Parižani odlučili da prigrle normcore look pa su na njima dominirale čiste, ravne forme i monohromatrska paleta. Pogledajte kakav nas je street style pozdravio na samom početku Paris Fashion Week-a!

Street style: Milano

Street style: Ciao Bellas!

Milanska nedelja mode je završena, i većina fashionista već zauzima pozicije sa koje će da isprate poslednju stanicu na ovosezonskoj izdanju Fashion Weeka, Pariz. Mi ostajemo još koji minut u italijanskoj prestonici mode, zumirajući stajliš kombinacije nasmejanih stanovnica Milana, među kojima smo uočili i poznata lica Chaire Ferragni, Giovanne Battaglie, Helene Bordon i ostalih trendseterki koje su mahom nosile modele sa potpisom italijanskih modnih kuća.

Torbe u fokusu

Street style: Torbe u fokusu

Ne bi trebalo zanemariti važnost odgovarajuće torbe, kada finiširate svoj outfit. Savet je jednostavan: ili to uradite kako treba, ili izađite sa rukama u džepovima…

Street style: Milano

Street style: Buongiorno Milano!

London, over. Milano: start! Samo što je počeo, MIlano Fashion Week nam je potvrdio da je seksepil rezervisan za njegov street style. Jer, nema veze što Italijanke i ostale fashion stanovnice ovog grada biraju uglavnom proverene autfite, kad ih nose sa tako moćnim i seksi stavom, da se za njima okreću jednako oba pola! Takođe, ne treba zaboraviti da ovim gradom šetaju najbolje stilizovani muškarci!

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 121 - 132

NAJČITANJE