Street style: Pariz vol.2

Street style report s Paris Fashion Weeka vol.2

U Parizu je ovih dana živahno. Iza nas su revije modnih kuća Balmain, Balenciage, Diora, Jean Paula Gaultiera, Givenchyja, a modna elita s nestrpljenjem iščekuje i najjača imena modne scene poput kuća Chanel, Saint Laurent, Givenchy, Céline, Valentino i drugih. Do tada, mi nastavljamo da zumiramo autfite fashionista koje su odlučile da svoja najbolja izdanja sačuvaju za sam kraj!

Trend: Fall coat

Street style: U znaku kaputa

Njujork, London, Milano... svi ovi gradovi bam poručuju da će kaput biti kraljica sezone jesen / zima. Boje su opet u fokusu, kao i neobični detalji u vidu kožnih rukava, širokim revera, oblih linija ramena...

Modeli van piste: Pariz!

Modeli van piste: Mademoiselle de Paris

Ako želite inspiraciju za ultimate normcore look nema, boljeg uzora od ekipe najboljih modela današnjice!

Street style: Paris

Street style: Bonjour Paris!

Sunčano vreme je dočekalo sve trendsetere koji su u "grad svetlosti" došli po poslednju, ali možda i najvažniju dozu prolećne mode u režiji Chanela, Diora, Balmaina, Balenciage i ostalih mađioničara koji stvaraju iz francuske prestonice mode. Prema prvim izveštajima, evidentno je da su i Parižani odlučili da prigrle normcore look pa su na njima dominirale čiste, ravne forme i monohromatrska paleta. Pogledajte kakav nas je street style pozdravio na samom početku Paris Fashion Week-a!

Street style: Milano

Street style: Ciao Bellas!

Milanska nedelja mode je završena, i većina fashionista već zauzima pozicije sa koje će da isprate poslednju stanicu na ovosezonskoj izdanju Fashion Weeka, Pariz. Mi ostajemo još koji minut u italijanskoj prestonici mode, zumirajući stajliš kombinacije nasmejanih stanovnica Milana, među kojima smo uočili i poznata lica Chaire Ferragni, Giovanne Battaglie, Helene Bordon i ostalih trendseterki koje su mahom nosile modele sa potpisom italijanskih modnih kuća.

Torbe u fokusu

Street style: Torbe u fokusu

Ne bi trebalo zanemariti važnost odgovarajuće torbe, kada finiširate svoj outfit. Savet je jednostavan: ili to uradite kako treba, ili izađite sa rukama u džepovima…

Street style: Milano

Street style: Buongiorno Milano!

London, over. Milano: start! Samo što je počeo, MIlano Fashion Week nam je potvrdio da je seksepil rezervisan za njegov street style. Jer, nema veze što Italijanke i ostale fashion stanovnice ovog grada biraju uglavnom proverene autfite, kad ih nose sa tako moćnim i seksi stavom, da se za njima okreću jednako oba pola! Takođe, ne treba zaboraviti da ovim gradom šetaju najbolje stilizovani muškarci!

Street style: London

Street style: London Calling

Modni karavan koji je "doleteo" iz Njujorka u britansku prestonicu dočekalo je sunčano vreme i trendseterke koje su nam odmah demonstrirale koliko je London drugačiji od svih ostalih fashion gradova. Nonšalantna, avangardna moda koja je spoj normcore pokreta i suptilnog grungea, dominirala je ispred centara u kojima su prikazane revije Topshopa, Mulberryja, Davida Kome i ostalih dizajnera. Bilo je tu i ženstvenosti sa britanskim genom, kao i ležerne elegancije koju Britanci nose kao niko drugi.

Top street style

Top 15 najboljih street style kombinacija iz Njujorka

Modna groznica se danas seli u britansku prestonicu u kojoj počinje London Fashion Week. Dok nam ne stignu prvi izveštaji sa ulica avangardnog, eklektičnog Londona, zumiramo 15 najboljih street style kombinacija koje su fashioniste prikazale na ulicama Njujorka u pauzama između revija. Udobno se smestite i na listanje!

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 121 - 132

NAJČITANJE