Jeste da sumorno, hladno vreme "ubija" svu želju za eksperimentisanjem jer koliko god da imamo mogućnosti kada vidimo bledo sunce i maglu, želimo samo da nastavimo da spavamo ili da obučemo prvo što nam dođe pod ruku.

Ali upravo je moda jedan od načina da pobedimo tu zimsku melanholiju.

Sledeće dame znaju kako zimi da pokupe pohvale za svoj stil i sjajne su adrese za inspiraciju, te ako tragate za nadahnućem, ELLE priskače u pomoć:    

From America with Love

Jenny Cipoletti, stylish globtroterka koja ima iskustvo u PR i modnom novinarstvu stoji iza bloga Margo & Me.

Ova zanimljiva dama iz Los Anđelesa, inače strastveni frankofil najviše liči na Parižanku u sred Amerike: njene kombinacije mahom se baziraju na beretki, blejzerima i svim onim ženstvenim i romantičnim detaljima koja su tipična za sve stylish stanovnice Grada ljubavi.

Zimi njen stil poprimi malu dozu ruske ekstravagancije sa bundama i kaputima midi dužine bojničkog kroja sa duplim kopčanjem.  

From Austria with Love

Carola Pojer, smatra se jednom od top blogerki austrijske blogsfere.

Ova simpatična Austrijanka iz Graca stoji iza bloga Vienna Wedekind i veliki je zagovornik minimalizma koji se ogleda u vrlo svedenim formama koje nosi, ali i monohromatskoj paleti koja se mahom bazira na velikom broju komada u svim nijsama sive i nude, zatim crne i naravno bele.

From Holland with Love

Roos-Anne van Dorsten, holandska blogerka iza bloga Moderosa ima više od 207. 000 pratilaca.

Ova uvek nasmejana plavuša fizički najviše podseća na Poppy Delevingne i Rachel Zoe, ali stilski je slika i prilika američkih blogerki koje vole trendi, vedre i mladalačke komade. Opet, ona je vrlo pametno u svoj stil uvela sve top komade iz autentičnih delova sveta: majice sa natpisima brenda iz Amerike, blejzer + beretka + mommy jeans iz Francuske, minimalizam Skandinavije i sporty avangardu iz Britanije.

From Germany with Love

Swantje Soemmer, nemačka blogerka iz Minhena koja stoji iza sajta Off-White Swan prava je "german girl" jer fenomenalno se igra sa nekoliko stilova i trendova. Najbolja je u miksu grunge + unisex + kul + lady. To ne znači da na njoj sve ne izgleda tip-top stilizovano i spremno za snimanje nekog editorijala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/