Polako se približavamo najhladnijim danima. Od početka decembra, pa do prvih prolećnih dana, nadolazeće mesece obeležiće niske temperature. Iz naših ormara hladni zimski dani izvući će najtoplije komade.

Nekoliko slojeva odeće biće neizbežno, a kape i šalovi će se iz modnog detalja pretvoriti u nezaobilazni deo svake zimske kombinacije. Preko omiljenih svakodnevnih kombinacija poput bele košulje i farmerica ili elegantne midi haljine prebacićemo najtopliji džemper i najdeblji kaput i jaknu. Osim osećaja topline, nekoliko slojeva najdebljih zimskim komada doneće osećaj sputanosti i neuglednosti.

Iako se ispod najvećeg džempera teško osećate stajliš, i kroz najhladnije dane u godini možete prošetati sa stilom uz nekoliko jednostavnih trikova koji će vaše omiljene komade transformisati u savršene zimske kombinacije.

Kraj svake zimske kombinacije nalazi se u dobrom kaputu ili toploj zimskoj jakni. Od šarmantnih modela u pastelnim bojama i klasičnih kaputa u nijansama bež i sive ili u crnoj boji do tople zimske parke i avijatičarske jakne podstavljene s toplom vunom, kako vam omiljeni zimski ogrtač ne bi prebrzo dosadio ove zime se poigrajte modnim detaljima. Uz različite kape i šalove, s remenom koji ističe struk ili krznenom stolom koja donosi dozu glamura, vaš kaput će svaki dan imati novi izgled.

U nastavku pogledajte šta nam predlažu uticajne modne Instagram ličnosti. 

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/