Tamara, Mira, Eva, Danielle..., ni kiša, niti snežne pahuljice i vetar ne mogu da spreče stylish stanovnice Njujorka da zagospodare njegovim ulicama u predahu od revija. 

Njujork je ovih dana u fokusu modnog sveta koji iz časa u čas prati najnovije kolekcije dizajnera za sezonu Fall-Winter 2017. Dok smo se mi divili Rafovom debiju za Calvina Kleina, sjajnim vunenim haljinama Victorije Beckham, Wangovim #noafterparty čizmicama i odličnim beauty izdanjima na Prabal Gurung reviji, s jednakom pažnjom i divljenjem smo gledali eklektiku street style-a u režiji najstilizovanijih dama.

(Početak Njujorške nedelje mode: Raf Simons, Wang i Prabal Gurung oduševili publiku!)

Trudna Eva Chen je uspela da kamuflira svoje drugo stanje, Danielle Bernstain je ponela sjajnu #girlpower majicu dok su urednice poput Christine Centenere i fashion gurui kao što je Caroline Issa na revije stizale u najboljim zimskim kaputima, smešeći se u stilu Mona Lize, s jednom rukom u džepu, dok im se u drugoj pušila vrela jutarnja kafa.  

Pogledajte u galeriji našu selekciju najbolje odevenih dama s početka NYFW-a >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Donosimo vam veliki prvi izveštaj sa njujorških ulica. Zauzmite poziciju i inspirišite se!