Tačno je da uvek treba da se držimo osnove, ali svake sezone bi trebalo da svoj garderober obnovimo novim krpicama.

Ovog puta smo rešili da zaboravimo na runway trendove, i da se posvetimo uličnim, koji su uvek inspirativni. 

Predstavljamo vam 6 najnovijih trendova koji su osvojili svetske metropole:

1. Nosite kul čizme 24/7

Ove jeseni razvedrite loše vreme BOJAMA! Naš savet je da ponesete efektne i kul čizme u metalik boji, baš kao modna urednica Yasmin Sewell koja ih je uklopila sa maksi asimetričnom haljinom. 

Foto: Instagram / lmw_images

2. Pliš za dan

Pantalone koje padaju do poda nisu ništa novo, ali ove sezone ćemo nositi divlje široke modele izrađene od finog pliša. Uparite ih sa kratkom denim jaknom ili oversize bundom.

Foto: Instagram / gwichanist

3. Jednobojno odelo

Izaberite neke od aktuelnih boja- ljubičasta, bordo ili smaragdno zelena, i odlučite se za stari chic: obucite blejzer i pantalone u istoj boji, koje će vam pružiti visok nivo samopouzdanja.

Foto: Instagram / thestyleograph

4. Nosite majicu kao haljinu

Sudeći prema uličnoj modi, mini suknje su ove sezone otišle u zaborav (zamenile su ih dekadentne maksi) te su urbane majice sa aplikacijams koje se nose kao haljine postale glavni komad.

Foto: Instagram / thestyleograph

5. Glomazne torbe

Ako se prošla sezona odnosila na torbe sa logom, ove jeseni u samom fokusu će se naći ogromni modeli koji predstavljaju novu verziju klasika. Investirajte u Gucci, Balenciagu ili Mulberry oversized torbu, u koju staje baš sve. 

Foto: Instagram / sandrasemburg

6. Vuneni prsluk

Pažljivo stilizovani, sportski komadi mogu izgledati veoma chic. Usudite se da ponesete vuneni prsluk V izreza, ispod koga možete nositi basic majicu i izgledati veoma moderano.

Foto: Instagram / sandrasemburg

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija