Nedelja visoke mode koja je završena prošle nedelje je bila idealna prilika za šetanje najinspirativnijih outfita, kojima su blogeri i trendsetere pokazali svoje modne lekcije, ali i autentičnost koja ih izdvaja od ostatka sveta.

Neobične slojevite kombinacije koje su činili često vintage komadi učinili su da ulice Pariza zasijaju u punom sjaju i izgledaju pomalo buntovno. 

# Flatform cipele

Zar ne izgleda divno? Ne dešava se često da vidimo našu omiljenu Oliviju u takvoj glomaznoj obući, ali sa komadima garderobe koji su prekriveni printom i različitim teksturama, Olivia Palermo je napravila pravi izbor cipela kojim je uspela da zaokruži celokupan look na jedan urban, trendi način. 

foto: Profimedia

# Neobični materijali

Tvid i čipka? Vuna i viskoza. Ove kombinacije izgledaju neverovatno ležerno i chic. Pri tome, daju vašem kompletnom izdanju jedan skupoceni vajb koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

foto: Imaxtree

# Plišane haljine 

Kada je reč o klasičnim komadima odeće, budite sigurni da pored male crne haljine treba da posedujete i plišanu. Jednostavno je prebacite preko denim farmerica i dobićete veooma seksi look, poput Lulu Tan Gan.

foto: Profimedia

# Svaki komad treba da poseduje ukrasni detalj

A to znači da se na njemu može naći biser, cvet, ogrlica, perje isl. Nedelja visoke mode sofisticiranost stavlja u pravi plan, tako da je vreme da se osmelite da ponesete šljokice i perle.

foto: Imaxtree

#  Miks printova

Nude cipele zamenite nečim autenitičnijim: piton čizmama preko kolena. Razmislite o kombinovanju printova i probajte da nosite čizme sa zmijskom kožom, uz sve odevne komade. Obećavamo zabavu!

foto: Imaxtree

# Suknje će biti veoma kratke

Sa nogama poput Gilde Ambrosio, da li to može biti problem? Ona je uparila svoju verziju karo desena na haljini sa neobičnim čizmana na špic. 

# Beretka je i dalje chic

Pogotovo kada je ponesete u Parizu. Ovaj trend smo prvo primetili na muškoj nedelji mode, od kada je učvrstio svoj status glavnog aksesoara koji svakoj kombinaciji daje dozu chica.

foto: Profimedia

# Jarke boje

I zar vam nije drago što vidite Tomassi Hill? Ova dama je ponovo začinila street style divljim bojama. Braon pantalone, srebrni džemper i žute Gucci cipele su obogatile celokupan outfit. Dakle, tajna se krije u jarkim bojama!

foto: Kulestripes (Instagram)

Narandžasta nije nova crna, ali je...

odlična za slikanje i predstavlja toplu nijansu za proleće/leto 2016. Naredni period govori da treba da se opredelite za sočne nijanse citrusa...

foto: Profimedia

# Sportske patike možete nositi uz elegantne kombinacije

To znači da u suštini možete da ih nosite bilo gde, bilo kada i za svaku priliku. Nemica Veronika Heilbrunner nam je to dokazala kada je rešila da ponese prelepu Etro maksi haljinu uz Converse patike.

foto: Instagram (veronikaheilbrunner)

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija