Kada slavna pravnica prisustvuje svečanim događajima, uvek obezbedi sebi potpunu pažnju sedme sile, ali i svih prisutnih i to s razlogom! Ova žena ima besprekorne manire i savršena odevna izdanja. Njeno poslednja kombinacija je svakom elementu impresivna!

Naime, na gala večeri WAAAUB Uk Chapter u Londonu Amal je uspela da u potpunosti zaseni sve zvanice!

Amal je za manifestaciju izabrala vrlo jednostavnu kreaciju dizajnerke Alberte Ferretti, sa minimalnim stilskim tvistom. Duga haljina na široke bretele u boji vina, od pliša, lagano prati liniju tela i u potpunosti ističe njeno vitko telo. 

Jedini detalj bio je nabrani pojas oko struka koji je osvežio jednostavnost haljine, dok je savršena toaleta nadograđena crnim salonkama i srebrnom cluch tašnicom koja je bila pun pogodak. 

Zgodna crnka briljirala je i u beauty domenu, opredelivši se za glamurozni, party look inspirisan starim Holivudom. Naglašene lokne i raskošan volumen bili su u službi upečatljive šminke u okviru koje su oči bile naglašene belom senkom i crnim alajnerom, dok je karmin bio u boji haljine. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/