Kitty je najstarija ćerka erla Charlesa Spencera, Dianinog mlađeg brata, a imala je svega šest godina kada je njena čuvena tetka tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Kao deo aristokratskog i kraljevskog društva, Kitty je privukla pažnju britanskih medija još kao tinejdžerka, ponajviše jer likom ali i stilom podseća na Lady Di.

Međutim, ono što je za modnu scenu važnije, jeste to da je pre dve godine privukla pažnju poznatog italijanskog modnog dua, Dolce & Gabbane. 

Za njih je već u dva navrata prošetala pistom, kao deo generacije Millennials koja je postala neizostavan deo D&G revija.

Pre, a i nakon toga naravno, mogli smo je videti na revijama čuvenih modnih kuća kako u društvu sa ostatkom popularne fashion ekipe, poput Lottie Moss i Ellie Goulding sedi u prvom redu na najjačim revijama sezone.

Tu su naravno i razni svečani događaji na kojima Kitty neizostavno zablista, ali i mnogobrojni editorijali u kojima izgleda kao profesionalna manekenka.

Trenutno najpoznatiji je onaj u kome se pojavila na venčanju svog brata, princa Harryja, te njaga izdvajamo kao najupečatljivijeg od deset njenih najboljih izdanja koje je ELLE selektovao za vas u nastavku:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/