Iako je bilo onih koji su je veoma iskritikovali zbog "otužne" kombinacije za kraljevsko venčanje ( ponela zatvorenu teget haljinu), održano 19. maja, Vicky je pokazala da je to ne dotiče, i da je više nego sigurna da je bila jedna od najbolje odevenih. A mi sa se sa njom u potpunosti slažemo!

Samo dva dana kasnije, Victoria je opet prošetala jedno savršeno izdanje!

Svoje umeće u stilizovanju predviđenom za poslovne sastanke, simpatična Britanka je demonstrirala više puta, ali jučerašnji pojavljivanje u Londonu je bilo pun pogodak! Prava inspiracija za dame koje se drže klasike, ali su ipak spremne da uvedu mali modni tvist koji će ih učiniti definitivno drugačijim u poslovnom svetu. 

Kao najefektnija ambasadorka svog brenda, dizajnerka se opredelila za klasično odelo koga čini strukirani sako, široke pantalone sa pojasom, ali u divnoj, smaragdno zagasitoj nijansi. Belom košuljom je maksimalno istakla neodoljiv kolorit odela za svaku pohvalu, dok je crnim cipelama na platformu dala završnu reč u stilizaciji. 

Odevni minilaziam ispratili su i sjajni detalji - dugačak, zlatn lančić, oversize naočare i braon pismo-tašna.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/