Helanke predstavljaju jedan od neformalnih i omiljenih odevnih komada koje obezbeđuju najveću komfornost u domenu odevanja. Iako ih najčešće viđamo na curama u teretanama i onima kojima su sportske varijante jedini dress code koji priznaju, omiljene modne dive su nam ipak objasnile da uz pravu kombinaciju ovaj "nepoželjan" komad u modnom svetu može da izgled šik, pa i elegantno. 

Naravno, kada se upari sa drugim odevnim komadima ili detaljima treba povesti računa da ne dominira celokupnim izdanjem, već ih iskoristiti u službi ostale garderobe. 

U nastavku pogledajte šta nam predlažu dame istančanog stila, koje su svaka "u svom fazonu" iskombinovale ovaj komad. 

Kate Bosworth

Zvezda filma Superman Returns se opredelila za jedan edgy look i izvela ga je na vrlo jednostavan način -  izabrala je teget majicu sa aplikacijom, helanke i efektne crne čizme od kroko kože. Kate izgleda kao prava rok zvezda zar ne? 

Gigi Hadid

Najzaposleniji modela današnjice ostaje dosledan u kombinovanju helanki sa patikama, ali ih obavezno nadograđuje statement detaljima kao što su efektna torba i naočare. 

Rosie Huntington-Whiteley

Kraljica u kombinovanju ovog više nego udobnog komada je Rosie koja ih prezentuje na najženstveniji način, kombinujući ih sa svilenom tufnastom košuljom, šeširićem i sandalama na visoku štiklu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/