Bez izuzetka i ovog puta sve oči bile su usmerene u Meghan i njenu fantastičku kombinaciju stilske svedenosti i francuskog šika. Zajedno sa ostalim članovima britanske kraljevske porodice, buduća supruga princa Harrya, šarmantna Meghan Markle prisustvovala je u ponedeljak službi u Vestminsterskoj palati. 

Njeno pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju, shodno njenim elegantnim manirima, budućom titulom ali i fenomenalnim odevnim izborima kojima nas "čašćava" od kada je promovisana u verenicu prnca Harrya. 

Za razliku od Kate koja je za ovu priliku izabrala staromodni teget komplet sa šeširom širokog oboda i navela nas da pomislimo da se za njen stajlig pobrinula kraljica Elizabeth, Meghan je blistala u kraljnje jednostavnim, ali efektnim komadima. 

Simpatična crnka izabrala je malu crnu haljinu koju je ogrnula strukiranim belim kaputićem dizajnerke Amanda Wakeley, omiljene kreatorke princeze Diane. Odevni ansambl Meghan je nadogradila Manolo Blahnik teget salonkama, kao i Mulberry clutch torbom.

Da bi osvežila ovaj prilično jednostavan duo, Meghan je belom beretkom kompletnom izgledu dala jednu šik notu koja ju je izdvojila iz modne prosečnosti. 

Svedena šminka braonkastih i nude tonova u paru sa osmehom i vidnim zadovoljstvom doprinela je sjajnom utisku koji je Markle ostavila na sve, pa i na nas.  

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Meghan Markle: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/