Forum britanske kraljevske fondacije (Royal Foundation Forum) u Londonu na jednom mestu okupio je britanke prinčeve, Harrya i Williama, kao i njihove izabranice koji su sudeću po fotografijama i više nego uživale provodeći vreme zajedno.

Na prvom većem javnom nastupu Meghan je u potpunosti zasenila ostale članove kraljevske porodice a posebno Kate Middleton.

Ovoga puta gracioznost i spontanost lepe Meghan bile su u prvom planu. 

Za ovu priluku nova članica kraljevske porodice izabrala je damsku, ženstvenu teget haljinu koju potpisuje kanadski dizajner, smelih kreacija Jason Wu. Svilena haljina na preklop divne mastilo plave boje bez rukava savršeno je pristajala glumici zbog njene maslinaste puti i crne kose. 

Classy look je naglašen oversize reverima i diskretnim kaišem sa šnalom i koliko god nam gospođica Markle deluje poslovno u njenoj kombinaciji ipak "izbija" stilska smelost koja je pojačana crnim sandalama koje imaju kaiš oko članka. 

Iako su mnogi od nas veoma rezervisani za crno-teget kombinacije, buduća princeza nas je sasvim razuverila i demonstrirala nam kako upravo ova kombinacija boja može da deluje moćno i veoma elegantno. 

Sa druge strane njena jetrva Kate se opredelila za konzervativnu haljinu u lila boji brenda Seraphine i svojim pomalo dosadnjikavim izborom doprinela da Meghan izgleda još bolje, još svežije. 

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledale Meghan Markle i Kate Middelton: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/