Gigi Hadid (22) je u modeling poslu od 2011. godine, i pripada novom talasu modela zajedno sa sestrom Bellom i najboljom drugaricom Kendall Jenner, koje su izgradile svoj imidž preko socijalnih mreža na kojim devojke imaju višemilionske pratilace.

Simpatična plavuša svojim modnim sledbenicima daje uvid u svoj svakodnevni život - od toga kako provodi vreme sa dečkom Zaynom Malikom, preko fotografija u fantastičnim outfitima, pa do prikaza života modela tokom Fashion Week izdanja.  

Ipak nama su najzanimljivije lekcije stila mlade gospođice Hadid.

U nastavku pogledajte modna pravila koja možemo lako da naučimo od Insta-Girl:

1. Naočare

Obe sestre Hadid su veliki fanovi naočara, a ono što smo posebno primetili i što je style karakteristika Gigi su transparentne naočare, koje pomažu da outfit dobije jednu retro notu. 

2. Nakit je njeno oružje 

Mislite da ponekad preterujete sa aksesoarima? Uprkos što je dizajnerka Coco Chanel rekla "pre nego što izađeš iz kuće, pogledaj se i skini sa sebe bar jednu stvar" u slučaju Gigi, previše nakita može da bude šik!

3. Šminka mora da bude zabavna

Uvek je zanimljivo da eksperimentišemo sa bojama. I zato izađite iz svoje komfort zone i slobodno upotrebite jaču paletu senki ili pink karmin!