Nakon što je potvrđena ova vest, Victoria Beckham je uslikana u utorak na ulicama Njujorka u zavidnom odevnom ansamblu, koji je definitivno govorio da je zadovoljna svojom odlukom. 

U šik-poslovnoj varijanti, Vicky se opredelila od glave do pete za svoje kreacije i kao prava ambasadorka svog brenda izgledala veoma moćno i samouvereno. 

Za to je zaslužna igra krojeva, materijala i tekstura, ali i kombinacija boja koja je veoma neočekivana i priznajemo, baš nas je oduševila. Ležernu i malo šireg kroja vunenu rolku u svetlosmeđoj boji, skoro pa boji peska, kreatorka je uparila sa plisiranom crnom midi suknjom.

Pored rolke i suknje koje postaju zaštitni znak dizajnerke, detalji su takođe njen prepoznatljivi pečat: punđa, naočare i nabrane čizme do malo ispod kolena. Poslednjih nekoliko nedelja Victoria se ne odvaja ni od bordo-ljubičaste pravougaone torbe koju nosi ležerno kraj tela pridržavajući rukom.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Victoria Beckham na ulicama Njujorka: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/