Miljenica modne scene i jedna od deset najbolje odevenih dama na svetu Olivia Palermo protekle godine nije bila tako čest gost revija kao što je praktikovala ranije.

Novo izdanje Couture Week-a u Parizu privuklo je ipak pažnju lepe brinete koju smo od starta i Dior revije videli kako sedi u prvom redu okružena top zvanicama.

Dok je za Dior obukla chic crveno odelo koje se baziralo na blejzeru i kilote pantalonama, koje je podigla na viši nivo sa nude nabranim čizmama i belom ženstvenom bluzom koja je virila ispod sakoa, na reviju libanskog dizajnera Eliea Saaba stylish Njujorčanka je došla u fenomenalnoj kolor bloking kombinaciji!

Zvezda izdanja je sigurno bila ljubičasta bundica ispod koje je Palermo obukla romantičnu svilenu bluzu sa čipkom i karnerima, dok se u donjem delu opredelila za cigaret pantalone u petrolej plavoj.

Ovaj fantastičan kolor bloking miljenica modne scene finiširala je upečatljivim retro naočarama prozirnog mačkastog rama, crnom mini torbicom zlatnih detalja i bordocrvenim oksfordicama. 

Nekoliko sati kasnije Olivia se pojavila i na reviji Valentina. Daleko suptilniji varijanta bazirala se na svilenoj haljini bledo zelene boje s dubokim dekolteom ispod koje je Palermo obukla crni top. Ipak našu pažnju daleko najviše je privukla duža bomberka u sličnoj zelenoj nijansi s cvetnim diskretnim aplikacijama. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/