Uskoro se približava premijera trećeg dela Fifty Shades of Grey, koju očekujemo tradicionalno u februaru, na Dan zaljubljenih. Upravo zbog toga verujemo kako je glavna glumica u velikim obavezama i pripremama. Ipak, u četvrtak preko dana u Los Anđelesu, vredni paparaci su uhvatili prelepu brinetu kako izlazi iz jednog kafea. 

Nova devojka frontmena grupe Coldplay, Chrisa Martina je tom prilikom izgledala tako moderno i trendi da smo za trenutak pomislili da je nova street style zvezda u pitanju. Oversize, beli vuneni džemper sa plavim i smeđim romboidima koje potpisuje Isabel Marant, Dakota je uparila sa iscepanim farmericama i jednostavnim crnim Adidas patikama. 

Jednostavnu, ali efektnu kombinaciju, šarmantna glumica je uparila sa crnom, teškom torbom koju je nosila u ruci i naočare. Ovi rokenrol aksesoari su dali mali, ali buntovan moment celoj kombinaciji koja nam se posebno dopala. 

I u domene šminkanja, intervencija je bila minimalna - koristila je rozikasto rumenilo koje je bilo u službi njene prirodne lepote. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/