Na zvaničnoj svečanosti priređenoj 7.  januara u palati Zarzuela u Madridu, kraljevski par se posebno istakao u svojoj modnoj i stilskoj veličini. Naravno svečani odevni ansambli su zaslužni za to, ali odevni izbor bivše novinarke koji je do perfekcije osmišljen, bio je glavna zvezda događaja. Priznajemo, sa punim pravom. 

Glamurozno Letizijino izdanje za ovu priliku osmislio je njen miljenik, španski dizajner Felipe Varela koji je u prvi plan stavio materijal i boju.

Duga haljina u kraljevsko plavoj boji bila je toliko upečatljiva da je obezbedila kraljici pažnju svih gostiju. Vitka Letizia uspela je besprekornim hodom i držanjem da iznese kreaciju omiljenog dizajnera kao retko koja dama, pokazavši kako je pliš stvarno jedan kraljevski materijal.

Kreacija od pliša dugih je rukava, sečena je u struku kaišem, kopča se, a kružna kragna kao i stilizovana bordura na donjem delu su elegantnu notu ovoj nesvakidašnjoj haljini.

Brineta se ovog puta opredelila za neobičnu punđu, nastalu uvrtanjem pramenova i spajanjem u jedinstvenu celinu.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala prelepa Letizia u haljini od pliša. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/