Egzotična, casual Španija koja je modni svet pokorila sa stajliš modelima iz grupacije Inditex (Zara, Mango, Bershka, Massimo Dutti, Cortefiel) zemlja je u kojoj žive neke od najstylish modnih blogerki na svetu!

Od eklektične Barselone, preko kosmopolitskog Madrida do casual Sevilje, ove dame svaki dan šetaju svoje trendi kombinacije u kojim dominiraju pristupačne, nosive marke.

Njihov glavni aksesoar često je samo prelepa arhitektura ali i dodir mora i neba.  Većina ovih devojki ne bavi se profesionalno modom, neka je završila arhitekturu, neka radi kao marketing menadžer, dok je jedna zubarka! Ono što im je svakako zajedničko je strast prema modi!    

Lovely Pepa - 1. 5 miliona pratilaca

Turu upoznavanja započinjemo sa šarmantnom Alexandrom Pereira koja nas svako jutro doćeka na svom sajtu Lovely Pepa s čarobnim osmehom i vedrom kombinacijom. Njen stil najviše podseća na onaj koji neguju bliznakinje Olsen ali i stylish Nicole Ritchie. 

Natalia Cabezas - 525. 000 pratilaca

Odmah do preslatke Pepe po popularnosti je vlasnica bloga Trendy Tasty, zgodna Natalia.  Ova plavuša čiji stil koliko smo primetili mnoge devojke iz regije vole, obožava ležerne kombinacije koje se mahom baziraju na iscepanom jeansu, majici i blejzeru.  

Sara Escudero - 989. 000 pratilaca

Ova cura daleko poznatija pod imenom Collage Vintage bloguje iz Madrida, i njene stilske bravura nikada nisu dosadne i obične. Sarine kombinacije su smele i drugačije. Ona kombinuje chic kreacije poput elegantne, Chanel jakne sa jeans kombinezonom i crnim salonkama.  

Zina Charkoplia - 158.000 pratilaca

Još jedna cura iz Barselone smatra se jednom od najboljih: Zina Charkoplia! Ova cura obožava tomboy stil koji često kombinuje sa krajnje ženstvenim, romantičnim komadima odeće pa je mnogi zovu španskom Carom Delevingne. Ona je kul, grunge i romantik. 

Silvia Zamora - 294. 000 pratilaca

Ako biste pitali Špankinje koje kod njih najpoznatija blogerka, verujemo da bi vam većina odgovorila: Silvia Zamora! Ova stylish Španjolka iz Sevilje koja stoji iza bloga Lady Addict ima tako kul, chic stil koji nas podseća na sjajne bravure trendi Njujorčanki. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/