Omiljena brineta Velike Britanije i ove godine je bila često modna vest širom planete. Prema pisanju britanskog lista Daily Mail, Kate je za odevne kombinacije potrošila 160.000 američkih dolara, što je do sada najveća svota koju je vojvotkinja izdvojila za modne izbore od kada udaje za princa Williama.

Kratka analiza je pokazala kako je Kate mahom birala čipkane kreacije, kapute koji mogu da se nose kao haljine i off-duty stil koji je podrazumevao bljezer, pantalone ili kraću jaknicu. Od dizajnera najviše je nosila Alexandera McQueena, Temperley London, Erdem, Catherine Walker.

Najskupoceniji model koji je vojvotkinja ponela? Tvid kostim s potpisom Chanela na pariskoj zvaničnoj turneji. Najlepši model od skupocenih ipak je ako ans pitate bila neobična kreacija poljske kreatorke Gosia Baczynska koja je naišla na sjajne reakcije modnih kritičara.

Pogledajte u galeriji 22 najskuplja izdanja koje je Kate ponela u 2017:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Kate Middleton možda više neće biti najbolje odevena dama britanske kraljevske porodice, nakon što u tu istu "uđe" Meghan Markle, atraktivna američka glumica koja je već na startu pokazala da može da zaseni vojvotkinju, ali to ne znači da Kate nećemo više viđati u style izveštajima.