Jedna od nama najbolje obučenih dama na svetu, u velikom stilu privodi godinu kraju.

Naime, simpatična nemačka glumica ovih dana uveliko je na turneji svog poslednjeg filma In the Fade, turskog nagrađivanog režisera Fatiha Akina, za koju joj mnogi filmski kritičari prognoziraju nominaciju za Oskar u kategoriji Najbolje glumice, nakon što je trijumfovala na Kanskom festivalu. 

U filmu Diane glumi Katju Sekerci kojoj se život raspada nakon što joj neonacisti ubiju muža Kurda i sina jedinca u bombaškom napadu. Nakon perioda tugovanja Katja je spremna da se osveti. Ovo je inače prvi film nemačkog govornog područja u kome glumi Diane, koja rodom iz Nemačke.

Kruger je rođena 1976. godine u Algermissenu, nemačkom seocetu udaljenom 20 km od Hanovera.

Diane smo zatekli u Njujorku gde je u ponedeljak prisustvovala američkoj premijeri filma. Za gostovanje u studiju Build Studio glumica je obukla pvc crnu suknju s ukrasnim rajsfešlusom i beličast, vuneni džemper krupnijeg pletiva.

Oba komada su iz zimske kolekcije brenda Rag & Bone. Kratak, talasasto stilizovan bob, smokey eye i zlatkasto ružičast karmin sjajno su ispratili kombinaciju, kao i crne socks čizmice midi dužine Christiana Louboutina. Nama se dopao i oversize teget karo kaput u kom je glumica pozirala fotografima ispred studija. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/