Modna novinarka italijanskog izdanja Grazije, trendseterka i dizajnerka koja je zajedno sa još jednom IT (alijankom) - Giorgiom Tordini relativno skoro osnovala brend Attico ne prestaje da nas oduševljava i inspiriše.

Ova vitka crnka čije postove pratimo s jednakom pasijom kao i street style izveštaje na kojima je, nije propustila ni ovo Fashion Week izdanje. Doduše, najviše smo je viđali za vreme Milanske nedelje mode ali ni PFW nije prošao bez nje.

U svom stilu koji je savršena fuzija damskog i grunge momenta, s mrvicom sportske nonšalancije i 90-ih Gilda je uspela da uđe u naših top 40 street style kombinacija, sa čak tri izdanja koja vam donosimo u nastavku. Ovoga puta Gildina opsesija su bile nijanse ljubičaste i ružičaste, ali i krojevi.

Moramo napomenuti kako su ova tri izdanja i njena najumerenija i najotmenija. Gilda se više ne igra sa modom, već pokazuje zrelost i znanje koje žena njenog modnog kalibra i mora da ima! Have a look! 

Savršeno, zar ne? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/