Ne, još nismo spremni da razmišljamo o jesenjom garderobi. Zato ćemo se prepustiti čarima avgusta, uživati punim plućima u letnjem stilu i verovati IT devojkama koje su već zagazile i pozdravile ovaj mesec čarobnim modnim izdanjima. 

Na fashion meniju možemo da očekujemo i dalje fantastične lepršave cvetne haljine, espadrile, zanimljiv nakit, kao i komade po koima je prepoznatljiv ovaj mesec - šorc i majica. 

Promišljaćemo malo i o printovima, kao i hit naočarima koje će vaš look dovesti do usijanja. I samo još jedan bitan podsetnik - mesec je rođen da poslednji put u godini nosite štraftice, ananas-minđuše na ušima, kao i mini suknje.  

Dame, krenimo! 

Duge jednobojne haljine

Oh, ako vam je crvena omiljna boja, onda ne razmišljajte. Obucite haljinu i trk napolje. Kombinujte sa otvorenim sandalama u zlatnoj boji. 

Karo haljine

Ultra uspešan dezen, idealan za haljine, koje možete kombinovati sa patikama i tako uživati celi dan. 

Letnji, voćni motivi

Bilo da je lubenica, ananas ili surferska daska motiv vaše košulje ili vam ogrlica sa ovim detaljima krasi vrat na pravom ste putu da slavite avgust! 

All white izdanje

Bela boja se smatra bojom leta, najlakše odbija sunce kada je +38, a sa njom uvek možete da izgledate trendi! Zato na plažu u mini beloj suknji i majici, a mali detalji u vidu pertlica daje jedan poseban beach šmek. 

Na sledećoj strani pročitajte još koju garderobu i aksesoare treba da nosite u avgustu:

PageBreak

Ravne sandale

Par obuće koje su idealni za vrele dane. Lagane su za kombinovanje i sigurno su udobnije od sandala na štiklu.

Naočare i oversize šešir

U avgust obavezno unesite francuske chick momente. 

Zanimljiva torba od slame ili trske

Zato što je ovaj aksesoar postao sinonim leta i zato - zašto ga još malo ne iskoristimo. 

Top

Predlažemo vam da uvedete mali tvis i izaberete onaj koji se veže ili ima mašnu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/