Sigurni smo da je Jenny from the block pripremila pravo iznenađenje svom dragom za 42. rođendan!

Provokativno izdanje koje je ponela na proslavi rođendana Alexa Rodrigueza u četvrtak u Njujorku, još jednom je naglasio njen seksipil - iskreno, nismo drugo ni očekivali. 

I ovog puta popularna J.Lo je iskazala je ono što najbolje ume - istaknuvši zanosno telo sa oblinama i to zahvaljujući haljini koju potipisuje njena miljenica - kreatorka provokativnih komada Bao-a Tranchi.

Ipak, ovde postoji poželjna modna umerenost koja se ogleda pristojnom dužinom (setimo se minijature od haljine koju je nosila na svoj rođendan) do kolena i jednim šlicem sa desne strane koji otkriva taman dovoljno.

Crveni uski look je pripijen uz telo, a posebno radoznalost budi gornji kompoleksniji deo - jedna ruka je "obmotana" crvenim platnom, dok je druga gola. Dekolte ili bolje rečeno dekoltei ostvareni su na različite načine obavijanjem crvenim trakama oko vrata i ramena. Cipele sa vrtoglavom štiklom u puder boji uparene su sa oversize torbom.

Pevačica je napravila neobičan izbor frizure, držeći se beauty mantre 80- tih - mini val na krupne viklere, a ogromne alke i dalje caklle na njenim ušima kao omiljeni deo nakita. Smokey eye, natur nijansa usnana bili su njena svojevrsna šminka-oružije, te skupa sa kosom čine zanimljivu kombinaciju koja kao da je ovog trenutka izašla iz čuvene serije "Dinasty". 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/