Off duty izdanja u režiji prve dame Amerike možda nisu propraćeno medijski kao njena zvanična, ali po imenima koje Melania nosi van formalnih događaja, ona i te kako zaslužuje isti status jer njena elegancija je uvek, ali uvek na nivou!   

Čim se vratila na američko tlo, Melania je demonstrirala svoje umeće da od jednostavnog napravi otmeno, elegantno i atraktivno. Iako bira savršene komade, moramo da priznamo da njen stav, držanje, dugogodišnji manekenski staž kao i lepota doprinose da gospođa Trump bude možda i najbolje odevena prava dama Amerike u istoriji.

Na poslednjem off-duty izlasku, najpopularnija Slovenka je ponela krem majicu dugih rukava koju potisuje The Row sa širokim, plavim i kropovanim pantalonama koje dolaze iz modne kuće Fendi. Naravno, crne salonke su u režiji njenog modnog ljubimca Christiana Louboutina, a aksesoar koji je doprineo malom "spice" momentu je vintage tanki kaiš. 

Proverena classy varijanta i pravi izbor aksesoara kao što je u kaiš stavljaju do znanja da je ispred nas dama koja poznaje modu i ima izgrađen stil te služi kao savršena inspiracija za popodnevni koktel, odlazak na kasni ručak ili neformalni sastanak sa bitnim klijentom. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/