U nedelju je završeno još jedno muško tenisko finale, u kom je trijumfovao Švajcarac Roger Federer. Ipak, Wimbeldon 2017 će biti upamćen i u fantastičnom izgledu Kate Middleton koja je definitivno bila kraljica tribina. 

Vojvotkinja od Kembridža se opredelila za komad u boji koja simboliše najveću tenisku manifestaciju briljirajući u letnjoj beloj haljini koja je oplemenjena cvetnim motivima, a koju potpisuje Catherine Walker.

Uski komad ističe fantastičnu figuru, a floralni deo koji se nalazi na suknji podseća na raskošne engleske bašte. Ako postoji mala zamerka, uputili bismo na račun vraćanja na konzervativniji izgled, ali nećemo da budemo prestrogi i uzećemo u obzir tradiciju i važnost turnira, kao i prećutni dress code koji se podrazumeva na ovakvim događajima. 

Ladylike look brineta je pojačala zanimljivim aksesoarima - bela, četvrtasta torba dolazi od kraljice stila Victorie Beckham, a naočare koje je nosila bezbroj puta  potpisuje Bulgari. Drugim rečima, sve na svom mestu. 

Talasasta kosa je sada za par nijansi tamnija i stilizovana u meke, krupnije lokne, što vojvotkinji odlično ističe oči. Definitivno sa ovakvom frizurom lepa Kate izgleda mlađe i sigurnije. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/