Ona je pre svoje 20 godine bila čak na 40 puta na naslovnim stranama poznatih časopisa. Međutim, mi moramo da konstatujemo kako danas, kada polako ulazi u sedmu deceniju izgleda bolje nego ikad! Bivša žena Micka Jaggera je prosto neponovljiva ikona stila i mode.

E sad, kada prelepa plavuša prošeta plažama Sen Tropea, naravno da je prate pogledi, a vredni paparaci joj ne daju mira. Međutim, seks bombi to ne smeta i sa osmehom prihvata takve situacije, jer tako je to, kad si Jerry Hall!

Naša pažnja je bila usmerena na njen outfit, kada je po suncu zaštićena iza Ray-Ban naočara, zajedno sa prijateljicama krenula ka plaži. U njenom letnjem izdanju sve je bilo na svom mestu - svetloplava haljina sa puf rukavima i kopčanjem idealna je za more i super je inspiracija za ultra-mega-giga style na +35!

Zanimljiv izbor je pao na špicaste papuče u boji srebra i torbu sa etno-motivima. Kosa puštena plava, vijorila se na vetru, a ona lepa kao i pre 40 godina dokazuje da godine ne znače ništa, ako na pravi način znate kako da se nosite sa njima. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/