Za drugo internacionalno putovanje, prva dama Amerike se opredelila za kombinaciju koja nas je (bar u redakciji Elle.rs) ODUŠEVILA. Uspela je da elegancijom demonstrira kako je jednostavno biti prava lady i već na samom početku u modnom smislu je pokorila Evropu. 

Za "osvajanje" Nemačke i Poljske, lepa Slovenka je putovala je u crnoj uskoj majici sa dugim rukavima i Valentino karo-crop pantalonama.

Svoj look gospođa Trump je podigla na graciozni način cipelama sa vrtoglavo visokom štiklom, koju potpisuje jedan od njenih miljenika - Manolo Blahnik! U ruci joj je bila sjajna Birkinka, urađena od retke krokodilske kože, a o preskupom aksesoaru se samo priča - košta oko 13 hiljada dolara i veoma ljuti PETU - udruženje za zaštitu životinja.

Snažnom outfitu je dodala crne naočare, pustila kosu i veličanstvenih hodom krenula u svoju fashion misiju po Evropi. Sa nestrpljenjem čekamo njena ostala izdanja, jer nas zanima kako će brineta odgovoriti evropskim modnim standardima.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/