I ovog puta zvaničan povod - gospoda Tramp i premijer Indije, a njeno izdanje - pa, ne znamo baš...

Možda smo očekivali formalniju kombinaciju prve dame Amerike, ali umesto toga, Melania Trump je u svom "vrištećem" outfitu ipak pozdravila leto noseći žutu haljinu i roze cipele.

Veličanstven žuti komad koji potisuje Pucci, dug do zemlje upotunjen je njenim omiljenim detaljem - kaišem koji je istakao Melanijin vitak struk, dok su visoke štikle iružile još više njenu figuru.

Međutim, postoji trenutak preterivanja - boja popularnih Louboutin cipela koje je već nosila, ne slažu se sa šarenom haljinom na kojoj dominira žuta! Isto tako, haljina deluje lepršavo, letnje, lagano te se cipele čine "preteškim" za ovu kombinaciju. 

Nećemo da budemo oštri i ne želimo da joj zamerimo pogrešan izbor obuće, nego ćemo pohvaliti njenu inspiraciju - postoji mali indijski uticaj iskazan baš kroz jaku boju haljine. Mali modni omaž poštovanja velikoj zemlji... 

Spomenućemo da nastavlja sa beauty tradicijom u vidu puštene kose, ali uvodi i novinu - smokey eyes koji je malo prenaglašen za ovakav limun look.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/