I ovog puta ispunili su verska i građanska očekivanja, ali i radoznalost javnosti - ko je šta obukao, kako je izgledao... Kao po običaju, veliko interesovanje je vladalo za Kate Middleton i njenu svedenu kombinaciju koja je odgovarala prilici. 

Vojvotkinja od Kembdridža u pratnji svog supruga princa Williama je obukla krem mantil haljinu koju potpisuje Catherine Walker, jedna od njenih omiljenih kreatorki.

Mantil do kolena lepa Kate je upotunila cipelama u istoj boji.

Takođe, posebna pažnja je upućena na frizuru i ostale propratne detalje - krem toku u donjem delu uokviruje lagana punđa, a poseban detalj celom izdanju dale su biserne minđuše. Veoma classy, nema šta!

Kate nastavlja sa tradicijom i često se opredeljuje, a tako i ovog puta, za jednobojne kombinacije. Na jedinstven način pokazuje kako od glave do pete, ako se opredelimo za jednu boju možemo izgledati lepo i otmeno. 

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledali ostali članovi porodice.

PageBreak

Poštovanje prema kraljici, simpatična Kate je izrazila blagim naklonom i osmehom, a pored niskih i punijih princeza Beatrice i Eugenie koje su se opredelile za prolećne haljine u takođe monohromnoj paleti, Kate je izgledala kao kraljica. Od stila, naravno. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/