Christy je otkrivena kada je imala 14 godina i već tada, njeni prvi editorijali bili su zapaženi, ali modnoj karijeri u potpunosti se posvetila kada je završila srednju školu.

Od tada njena karijera kreće napred vrtoglavom brzinom.

Imala je sve što je bilo sinonim idealne ženske lepote - izvajanu figuru, idealne proporcije i oštre, a opet ženstvene crte lica koje su predstavljale oteletvorenje vizije o savršenoj ženi.

Zbog čega je naravno i postala deo čuvene trojke najlepših lica modnog sveta, poznatih pod nazivom "trinity". Ovo trojstvo pored nje činile su Linda Evangelista i Naomi Campbell, a ubrzo su im se pridružile i Cindy Crawford, Claudia Schiffer i Helena Christensen.

Lepa Christy bila je značajan deo ekipe koji je modelima dodao epitet super, a kao svetski poznati supermodel do sada se našl na naslovnicama preko 500 magazina.

Iako su nam njeni modni ediotrijali sasvim dovoljna modna inspiracija u ovoj eri kada devedesete ponovo oživljavaju kao jedan od vodećih trendova, oduševljeni smo i njenim stajlingom koji je nosila van piste.

Seksi, ženstven, pomalo buntovnički, drugačiji i svakako so 90's!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/