Revija prestižnog britanskog brenda Burberryja već odavno spada u najiščekivanije revije ne samo LFW-a već kompletne Velike četvorke. Dobro, nije u onom vrhu gde su Dior, Chanel, Valentino, LV ali je odmah pored njih te samim tim vrlo posećena! Jedno je sigurno, na Londonskoj nedelji mode najjači prvi red ima Burberry!

A poslednja revija Burberryja je imala opak, moćni prvi red koji je predvodila kultna britanska manekenka Naomi Campbell kojoj su društvu pravile njena mlađa koleginica Suki Waterhouse i španska glumica Penelope Cruz.

Iako smo među zvanicama primetili i Oliviju Palermo, Elenu Perminovu, Erin O'Connor, Annu Wintour..., moramo da priznamo kako je ipak zvezda večeri bila lepa Penelope koja uvek uspe da zablista u elegantnom, seksi izdanju.

Pogledajte na drugoj strani najnovije izdanje lepe glumice...

PageBreak

Španska filmska diva je uspela da savršeno ukrojenim kostimom od polusjajne svile naglasi svoj seksepil i rasne obline blistajući u prvom redu revije. 42-godišnja Cruz je demonstrirala kako je less is more, ukoliko imate odlično ukrojen model i detalj u vidu metalik nitni koje su poslužile kao dekorativna dugmad po reverima sakoa. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/