Iako u Americi ne prestaju jaki protesti protiv Trumpa koje prati snažna kritika njegovih državničkih odluka, obećanja i stavova, pa samim tim i kritika njegove porodice, Melania nastavlja da demonstrira svoj ultraženstveni izgled nove Prve dame Amerike. 

Nakon što su svojim prisustvom uveličali bal Crvenog krsta, Donald i Melania Trump su se vratili na svoje imanje Mar-a-Lago, na kom im društvo pravi japanski premijer Shinzo Abe i njegova supruga Akie Abe.

Za povratak na Floridu, Melania je izabrala bele široke pantalone Michael Korsa i crnu košulju..., jednu vrlo ženstvenu, klasičnu i ležernu kombinaciju koju je upotpunila naočarima za sunce. 

Samo dan kasnije Melania se pojavila u neformalnom druženju sa suprugom japanskog premijera u jednostavnoj beloj haljini Calvina Kleina prilikom posete Morikami Gardenu...

Ipak, večernja kombinacija je prikupila najviše hvalospeva. Za to se pobrinula uzana čipkana crna haljina midi dužine, golih leđa koja je naglasila Melanijinu sjajnu figuru, bronzani ten i manekensko držanje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/