Najbolji savet: Budi radoznao. Ne zadovoljavaj se površnim saznanjima. Kada te nešto interesuje, bilo da je to pisanje, režija, kopaj dalje...

Šta je pravi luksuz: VREME! Da imaš vremena da čuješ i upoznaš sebe, posvetiš ga porodici i prijateljima. Da možeš da se menjaš, rasteš, odmoriš se. Da imaš vremena da imaš vremena jer niko drugi to neće da uradi umesto tebe.

Tajna savršene kože: Ima jedna stvar koju uvek radim - temeljno očistim kožu lica čak i kada se pijana kasno vratim kući! Čista koža je 85 odsto make-upa.

Kako pravilno nositi drago kamenje: Volim jedan jednostavan komad, ne preterano sjajan.

Trenutna opsesija: Moj sin.

Gde na vino i večeru: Moje mesto za izlazak je Le Mansart. Nalazi se u SoPi (South Pigalle). To je bar koji je mnogo više od hipsterskog mesta za izlazak. Zabavno je, nema nervoze, a retro je, u stilu pedesetih. U njemu se okupljaju zabavni ljudi, a i vlasnik je takav. Reč je o čoveku koji drži i Le Sans Souci i pušta dobar rok koji volim. Tamo sam uvek srećna. Takođe, izdvajam restoran Le Chateaubriand najavljen kao lider male revolucije među pariskim restoranima. Ovo mesto je inovativno i bez toga da smaraju, serviraju specijalitete francuske haute cusine bez krajnje konvencionalne usluge i otimačine, kad je o cenama reč. Glavni kuvar Inaki Aizpitarte fantastičan je, drugačiji, često ga čujete kako u kuhinji sluša rok. Mogu da se rezervišu samo prvi stolovi i tamo je uvek tuča oko mesta, stoga imajte to na umu i planirajte unapred. 129 Avenue Parmentier, 75011 Paris.

Poslednji pečat u pasošu: Nedavno sam bila u Šri Lanki i mnogo mi se dopala. Skoro sam putovala i u Veneciju koja je uvek tako magična, a već sutra sam u L. A.

Najveće zadovoljstvo: Odlazak sa prijateljima na bučne koncerte.

Najnovija strast: Body teck. Tek skoro otkrila sam kako su te vežbe dobre za moj um, to su mi svi govorili, a ja nisam slušala. Mrzela sam te vežbe, ali od kad ih radim, manje sam nervozna.

Osoba kojoj se najviše divite: Aktivista, bilo koji.

Tajna savršene večeri: Dobro vino. Od njega su svi srećni i druženje za večerom je sjajno.

Tekst: Duška Jovanić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/