Ako ste gledali dodelu Golden globes nagrada, sigurni smo da ste negde u masi primetili damu koja je odnela nagradu za najbolju glavnu glumicu, madam Isabelle Huppert.

Ova Francuskinja je osvojila prestižnu nagradu za ulogu u filmu Elle, a njeno pojavljivanje u neobičnoj, blago prozirnoj bluzi sa svetlucavim detaljima i dugačka suknja sa preklopom, zajedno sa klip minđušama, doveli su je do liste najbolje obučenih dama. 

Naravno, ovo nije jedini fashion momenat ove elegantne, prefinjene Francuskinje. 

S obzirom da ima bogatu karijeru u svetu glume, sa više od 100 snimljenih filmova, 63-godišnja Isabelle je već od prvih glumačkih uloga godinama za redom svojim stilom osvajala crveni tepih na najuglednijim dešavanjima.

Naime, Isabelle je pažnju na sebe skrenula sredinom sedamdesetih godina 20. veka, kada je bila jedno od omiljenih i rado viđenih lica na mnogobrojnim modnim dešavanjima. Prvi red Diora i Chanela su bili pod obaveznim! 

Francuska glumica je i danas zadržala svoj prepoznatljiv sofisticiran stil, koji čine mahom klasični komadi poput dobro krojenih odela, haljina sa dugačkim rukavima i maksi zvonaste suknje, koje uvek nosi na ležeran i krajnje nonšalantan način.

Baš kao i sve Francuskinje... Pogledajte u nastavku neka od njenih najboljih izdanja!

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/