Složićete se sa nama da je ženama definitivno mnogo lakše da odećom izraze svoju ličnost i sopstveni stajling. Ne moramo biti veliki modni eksperti da bismo to zaključili.

Garderober prosečnog mučkarca sastoji se od farmerki, trenerki, dukseva i majica, tu i tamo poneki džmper i košulja. Možete oduzeti ili dodati par stvari u odnosu na ono čime se bavi ili koliko godina ima.

Zato im je mnogo teže da izraze jedinstven stajling! Ipak nekim momcima sa holivudske A liste glumaca, to polazi za rukom.

Naravno, mnogima pomaže to što većina njih izgleda sjajno. Kada ste visoki i zgodni kao što su Fassbender i Ryan Reynolds, onda će odelo i košulja kao saliveni stajati na vama.

Pogotovo ako to isto odelo potpisuje neko brendirano ime. Koliko god dobro da izgledaju, stajlinzi se ponavljaju. Na crvenom tepihu to je uglavnom smoking, bela košuljka, crna leptir mašna.

Van svečanih premijera i događaja, potpuno klasičan izgled u farmerka i nekoj potpuno običnoj majici. Klasično i dosadno.

Ovi momci međutim nisu u tom fazonu, nikako:

1. Bradley Cooper

2. Michael Fassbender

3. Tom Hiddleston

PageBreak

4. Alessandro Michele i Jared Leto

5. Justin Theroux

6. Ryan Reynolds

7. Ryan Gosling 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/