Britanska dizajnerka poslednji mesec u godini provodi u Londonu.

Nakon što je nedavno predstavila svoju pre-fall kolekciju, ona je rešila da malo odmori te svoje slobodno vreme provede sa porodicom i prijateljima.

(Karo u režiji Victorije Beckham: Kako da nosite najpopularniji print zime)

Tako smo je videli na putu ka jednoj popularnoj gradskoj lokaciji, kada smo primetili njenu odevnu kombinacija koja se, od glave do pete, sastoji iz njene predjesenje kolekcije. 

Najbolje odevena dama showbiza i ovog puta odabrala je svoj omiljeni par karo pantalona koji smo već videli u kombinaciji sa oversize džemperom i salonkama. Ovog puta, ona ih je zamenila nešto interesantnijim i toplijim komadima te je postigla veoma šik outfit, a ujedno i potvrdila da se ovaj univerzalan komad može nositi na bezbroj načina.

Na sledećoj strani pogledajte najnovije izdanje Victorije Beckham...

PageBreak

Poznata kreatorka je umesto ogromnog džempera ponela nežno ružičastu bluzu i kaput identičnog dezena koji seže do kolena. Uz ovaj look, ona je uparila sivkaste cipele-čizme sa V izrezom, koje su savršeno uklopile uz ovaj trendi stajling. 

Osim šik odevnih komada, Vicky nam je predstavila i prirodno make up free izdanje što je već postalo uobičajeno za nju.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/