Ako biste prošetali bilo kojom high street ulicom u Londonu ili Parizu, videli biste čitav ansambl all black outfita.

Međutim, samo zato što naseljavaju trotoare, to ne znači automatski da su oni odlični, i da u potpunosti ispunjavaju sve kriterijume dobrog stila. 

Svaka IT dama zna da uspeh crne odevne kombinacije leži u detaljima. 

Sada, s obzirom da je period hibernacije pravo je vreme da se vratimo crnoj odeći i tražimo nove ideje koje će osvežiti naš look.

Baš zato smo rešili da vam donesemo savršene predloge kako da ove zime nosimo all black outfite....

Francuska modna blogerka Aria Di Bari obožava da nosi elegantne odevne kombinacije, te često inspiriše dame širom sveta pri kreiranju poslovnih outfita. Ovo je upravo jedan takav jer se sastoji od klasičnih all black komada, kao što su rolka, cigaret pantalone na crtu, sako koji seže do bokova i salonke. 

Foto: Aria Di Bari

Za razliku od nje, Tine Adrea sa bloga The Fashion Eaters bira isključivo kul i udobne komade koji se oslanjaju na mušku modu. Crne farmerice ravnog kroja, sportska dukserica sa kapuljačom i jakna izgledaju veoma urbano.

Foto: The fashion eaters

Soraya Bakhtiar zna i crnu kombinaciju da pretvori u dobru zabavu. Iako njeno odelo asocira na posao, bluza na tufnice daje party vajb!

Foto: Soraya Bakhtiar

Na sledećoj strani pogledajte naredna 3 all black outfita...

PageBreak

Svedeni i kvalitetni komadi uvek dobro izgledaju zajedno, a to najbolje zna blogerka Bisous Natasha koja je uparila PVC / vinil pantalone, cozy kaput i klasične salonke na špic!

Foto: Bisous Natasha

Blogerka Maja Wyh je poznata po svojim statement odevnim kombinacijama. Ovog puta je preko skinny crnih pantalona obukla satensku haljinu sa volanima, i postigla upečatljiv i pomalo dramatičan outfit. Sviđa nam se!

Foto: Maja Wyh

Jedna od najpoznatijih australijskih blogerki, Sara Donaldson koja piše za Harper and harley se oslanja na basic komade. Nekada su crni jeans i blejzer perfektnog kroja sve što vam je potrebno.

Foto: Harper and Harley

Na sledećoj strani pogledajte poslednja 3 all black outfita...

PageBreak

Kada želimo da izgledamo elegantno i da se osećamo sigurno u svojoj kombinaciji, onda ćemo se verovatno opredeliti za crnu haljinu i visoke štikle, baš kao Carmen Hamilton. Ipak, povedite računa pri izboru komada, koji prvenstveno moraju biti dobrog kroja, a bilo bi poželjno da imaju nešto drugačiju teksturu ili detalje koji će pretvoriti vaš outfit u pravi šik.

Foto: Chronicles of her

Iako smo ih nosili tokom prethodnih sezona kožne helanke spadaju u basic komad koji definitivno treba da zadržite u svom ormaru. A kako da nadogradite svoj look? Darja Barannik predlažemo da obučemo crni kaput sa krznenim ili perjanim detaljima i obujemo dugačke čizme, koje će izdužiti našu figuru.

Foto: Darja Barannik

Blogerka Charlie May dokazuje da jedna kombinacija koju sačinjavaju crni odevni komadi ne mora biti dosadna. Naravno, ako uz nju uklopite efektne aksesoare, kao što su mules papuče, torba i naravno- naočari sa okruglim staklima.

Foto: Instagram / charliemay

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/