Veliki broj dama veoma ceni udobnost, pa samim tim u poslednje vreme često bira trenerke za basic komad sezone koje ukoliko ih stilizujemo na pravi način, mogu izgledati veoma urbano i efektno.

Ključno je da odaberete pravi model pantalona, koji treba da odgovara vašoj figuri, a osim toga obratite pažnju na materijal, teksturu i detalje koji če učiniti vaš look modernijim. Dakle, zaboravite na trenerke za teretanu! Potreban vam je malo moderniji model... 

Druga, jednako važna stvar, je da naučite kako da ih kombinujete a u tome će vam pomoći popularna manekenka Gigi Hadid.

Ona predlaže da to budu crop džemperi, ispod koga možete obući košulju, denim komadi i stajliš ogrtači koji treba da budu što duži. 

Na sledećoj strani vam pogledajte 6 najboljih predloga...

PageBreak

Ovaj fantastičan model trenerke koji poseduje belu traku sa strane je univerzalan komad koji se može nositi na hiljadu načina. Gigi je iskoristila sve njene prednosti, te je ponela na jedan elegantan način, tako što je trenerku upatila sa crnom basic majicom, udobnim kaputom od veštačkog krzna i kratkim čizmicama.

Još jedan sjajan predlog lepe manekenke se odnosi na all white izdanje sa primesama zlatne, koja mu daje neophodnu dozu glamuroznosti. Klasični donji deo trenerke sa džepovima i beli crop džemper izgledali bi sasvim obično, da Gigi nije dodala efektnu zlatnu jaknu sa izvezenim detaljima. Veoma trendi!

Sestra Belle Hadid je prava zaljubljenica u denim, te poseduje čitavu kolekciju komada koji joj obezbeđuju udobnost. Znajući sve prednosti teksasa, ova manekenka je uz trenerku sa umetnutim štepanim delovima u predelu kolena uparila sa denim košuljom, preko koje je ogrnula mantil izrađen od istog materijala. Uz bele patike, ovaj outfit je pun pogodak.

Na sledećoj strani pogledajte poslednja tri predloga...

PageBreak

Gradski šik? Atraktivna manekenka odlično zna kako da svoj outfit prilagodi onim prilikama kada treba izgledati urbano, nonšalantno i trendi. Tako je za šetnju gradom odabrala da ponese sivu trenerku, patike i fantastičan dugi kaput, nalik ogrtaču, koji se smatra glavnim trendom sezone!

Kombinacija koja se sastoji iz jedne boje može da izduži figuru, a ako još vešto uklopite materijale različite teksture- budite sigurni da ste uradili pravu stvar. Gigi to najbolje zna, što nam je dokazala ovom odevnom kombinacijom koja se sastoji od trenerke od pletiva i macastog džempera u beloj boji, zajedno sa sportskim patikama i kačketom koji su začinili ovaj stajling.

Svilenkasta trenerka i sportski mantil iste boje, slično kao kod prethodnog predloga, mogu da izduže figuru. Ipak, za uspeh ove kombinacije je odgovaran materijal koji posedje blagi odsjaj, te izgleda veoma moćno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/