Vrlo su retki momenti da specijalne zvanice najvećih revija vidimo u denim modelima.

Iako je Jennifer Lawrence iznenadila sve kada se na ovosezonskoj Dior reviji pojavila u kratkom, podvrnutom jeansu koji je uparila sa prozirnom, jednostavnom crnom bluzom, to ipak nije naišlo na pohvale, ali je zato teksas košulja sa Elvis aplikacijama na Kate Moss dočekana sa oduševljenjem. Ukratko: denim je risky business!

Zato, retko ko bira denim za prvi red. Ali ne i Jessica Alba, dama koja je ima poseban osećaj za stil. Glumica i mlada poslovna žena se našla na listi zvanica Valentinove revije koja je održana juče u muzeju Rodin.

Revija je privukla veliki broj poznatih fashion dama, ali i modnih dizajnera i urednika činjenicom da je bila prva na kojoj je u ulozi solo kreativnog direktora italijanske kuće debitovao Pierpaolo Piccioli, dojučerašnji saradnik Marije Grazije Chiuri na toj istoj poziciji.

Alba je ipak bila glavna zvezda defilea ispred muzeja, a za ovu priliku je izabrala više nego rizičnu kombinaciju.

Pokazavši kako je dama koja se ne plaši eksperimentisanja različitih dezena i materijala, Jessica je ponela look iz Resort kolekcije Valentina za 2017., koja se bazirala na crveno čipkanoj midi suknji i plavoj, prugastoj košulji širokog, muškog kroja, sa diskretnim vezom motiva pera i sitnih zvezdica.

foto: Instagram / fashionbombdaily

Ovaj eklektičan spoj je bio high/low kontrast koji je izazvao različite komentare.

Dok su neki bili oduševljeni i prepuni komentara kako bi ovako nešto ponela Ulyana Sergeenko, drugi su smatrali da ovakva kombinacija ne stoji lepoj brineti čiji stil je ipak ženstveniji, nekako više damski, i da ovaj pokušaj spajanja "nespojivog" prosto ne ide uz glumičin senzibilitet i dosadašnja izdanja.

foto: Instagram / ahuypham

Kompletan look, Jess je nadogradila killer Valentino "Love Batch" čizmicama, kojim je pokazala kako je pravi fan modne kuće, crvenim ružem i prelepim talasima u kosi! Da se na reviji a i posle nje zabavila, svedoči video koji vam donosimo u nastavku:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija