Osim fantastičnog stila, jedna od stvari koju čini Oliviju Palermo jednom od najšik dama je činjenica da se ona prva upušta u isprobavanje najnovijih trendova.

Pored toga, ona ih konstantno stilizuje na nove i drugačije načine zbog čega nam uvek predstavlja nepresušan izvor stilske inspiracije.Kada je prošle godine ovladala svim trikovima kombinovanja različitih materijala i tekstura, ove sezone je došlo na red eksperimentisanje bojama.

I to ne bilo kojom, već bojom koja se smatra glavnim trendom sezone- braon sa narandžastim podtonom, poznatom kao "potter clay" ili "boja cigle" koju je Pantone uvrstio u svoju preporuku za jesen 2016. Ova neutralna zemljana boja savršeno odgovoara jesenjoj sezoni, i asocira nas na čitav spektar braonkasto-zlatnih tonova iz prirode.

Koliko god vam ona delovala komplikovano za stilizovanje- verujte da nije, a to Olivia najbolje potvrđuje.Kako biste ovladali trikovima, predstavljamo vam čak 5 savršenih Olivijinih kombinacija za jesen koje vam mogu poslužiti kao inspiracija:

# Braon pantalone + teget džemper sa aplikacijom

Svilenkaste dugačke pantalone nas podsećaju na vesele sedamdesete, a Olivia je ovaj fantastičan odevni komad u trendi cigla boji osvežila teget džemperom koji poseduje upečatljivu aplikaciju, u istoj boji. Poznata blogerka je nadogradila look efektnom maramom u kombinaciji plave, teget i crne boje, na beloj osnovi.

Foto: Profimedia

# Dugački braon džemper + teget tartan suknja

Kao što smo rekli, ponekad nam se čini da ova dama spaja nespojivo. Tako je Olivia iskombinovala dugački džemper na preklop, koji podseća na tuniku sa teget suknjom tartan dezena. Takođe, plava pismo torbica i neboplavne sandale su bili odličan izbor.

Foto: Style Du Monde

# Crne kožne pantalone + crna bluza + braon ogrtač

Oliviju smo do sada više puta imali priliku da vidimo u all black komadima, a kako bi razbila monotoniju trendseterka je ove jeseni zajedno sa crnim kožnim pantalonama i crnom bluzom, ponela i oversize ogrtač braon boje. Zajedno sa šik torbicom animal printa, ova kombinacija je izgledala više nego fantastično.

Foto: Instagram / gabriellesworld

# Široke teget pantalone + plava bluza + braon mantil

Trendi široke pantalone teget boje i neboplavna bluze izgledaju sjajno. Kada preko nje ogrnete dugački braon mantil, razbićete monotoniju i postićićete šik outfit, savršen za sve prilike.

Foto: oliviapalermo.com

# Crne kožne crop pantalone + plava košulja sa vezom + braon kardigan

Još jedan primer kako se mogu nositi kožne pantalone u svakodnevnim prilikama, ali i u kombinaciji sa braon bojom. Uparite crne pantalone, efektnu košulju sa vezom, i preko dodajte još jedan sloj: braon kardigan!

Foto: Collage Vintage

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija