Prva aoscijacija na Nedelju mode u Njujorku? Predstavljanje novih kolekcija svetskih dizajnera koji diktiraju trendove i skup najelitnijih zvanica koji su se mesecima unapred pripremali za ovaj veliki modni događaj!

I upravo zato smo rešili da zavirimo na ulice Velike Jabuke i izaberemo najbolje outfite.

Ovog puta dama koja je uspela da osvoji svu našu pažnju je Gigi Hadid, koja je očigledno na vreme spremila veliki broj savršeno stilizovanih modnih kombinacija. Iako su zadržale dozu njenog autentičnog stila, one se ipak oslanjaju na najaktuelnije trendove....

To dokazuje i prvi outfit koji, iako jednostavan, dovoljno je upečatljiv i oslanja se na urbanu, mladalačku modu. Moschino blago oversize majica-tunika, iznad kolena otkrila je duge noge lepe manekenke, ali i istakla njen buntovnički duh. Uz nju je Gigi iskombinovala crne plišane čizme sa šnirom, crnu torbu i velike naočari koje se oslanjaju na estetiku sedamdesetih.

Foto: Profimedia

Drugi dan, lepa Gigi je rešila da zablista na događaju Daily Front Row Fashion i totalno je uspela u tome. Odevena u maksi haljinu koju potpisuje Tommy Hilfiger, lepa manekenka je celo veče plenila seksipilom.

A kako i ne bi, kada je ova fantastična kreacija u potpunosti optočena crno-zlatnim šljokicama, dok je zanimljiv kroj stavio akcenat na njen dekolte. Ova kombinacija je bila pun pogodak, naravno sve zajedno sa elegantnim crnim čokerom. 

Foto: Profimedia

Jednako dobro izdanje prilagođeno uličnoj modi, Gigi nam je predstavila trećeg dana u Njujorku. Crni šorts ukrašen dugmićima, džepovima i velikom šnalom, zajedno sa belom bluzom izgledali su veoma trendi i upravo zato mnogi su ovo izdanje uporedili sa francuskim chicom.

Ove retro odevne komade je bilo dovoljno nadograditi statement aksesoarima, što je manekenka i učinila. Zlatne poluduboke čizmice od kože su bile dobar izbor.

Foto: Profimedia

PageBreak


Nastavljajući da briljira u istom stilu, lepa Amerikanka odabrala je svoje omiljene odevne komade koji se odnose na udobnost i kežual modu: iscepani jeans i kratku belu košulju!

Zajedno sa crnim dubokim cipelana koje podsećaju na martinke, crvenim ogrtačem i karo košuljom koja je bila prevezana oko kukova, Gigi je ovog puta uspela da nam donese dozu punk stila.

Foto: Profimedia

I poslednji outfit koji smo imali priliku da vidimo, uspeo je da nas totalno oduševi. Gigi je ponovo pokazala svoj smisao za eksperimentisanje kada je obukla kombinezon sa tregerima koji je izrađen od denima i kože.

Ispod njega je virio crveno plavi top, koji je dao dozu ležernosti. Naravno, uz ovaj neobičan look, poznata manekenka je rešila da se drži osnove, te je ponela bele jednostavne patike.

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija