Ovih dana svetsku pažnju medija najviše privlači 73. po redu izdanje filmskog festivala u Veneciji koje je startovalo prošlog četvrtka, premijernim prikazivanjem filma La La Land.

Glamurozan start ipak nas je razočarao s obzirom da smo od tada (a prošlo je skoro pa nedelju dana) mogli na prste da nabrojimo dame koje su nas očarale svojim spektakularnim kreacijama, pažljivo odabranim za crveni tepih jednog od najprestižnijih festivala na svetu, u domenu sedme umetnosti.   

Dok nismo ugledali poznatu češku manekenku (43) Evu Herzigovu koja nam je u romantičnoj Veneciji demonstrirala zašto se smatra jednom od najuspešnijih supermodela na svetu. 

Za sam dolazak na kultno Lido i dok gde se nalazi glamurozni hotel Excelsior, Eva je izabrala kostim, ležernijeg kroja od materijala koji će obeležiti ne samo jesenju garberobu već i aksesoare, a posebno cipele!

Naime, Eva je pozdravila novinare osmehujući se u plišanom odelu ružičaste boje, narandžastog podtona. Samo odelo krojem podsetilo nas je na plišane pidžame, širokih nogavica i ravno krojenog gornjeg dela kog je Eva ležerno vezala u struku sa kanapčićem.  

Osmeh, razbarušena platinasta kosa, dužine malo iznad ramena, crne aviator naočarke, viseće minđuše i plišane cipele s vezom zaokružile su ovu fantastičnu kombinaciju koja je u sred sunčanog dana donela dašak jesenjih trendova.  

Za premijeru filma "Nocturnal Animals" koji je režirao Evin prijatelj - Tom Ford, vretenasta plavuša je izabrala elegantnu mini haljini od prozirne čipke. Posebnu pažnju privukao je beli bodi koji je nosila ispod, kao i bundica kojom je finiširala ovaj glam look zajedno sa bordo lakovanim cipelama na štiklu.

Nešto kasnije tokom večeri, Eva se pojavila i na premijeri filma "Franca: Chaos And Creation" i novim stajlingom oduševila sve na crvenom tepihu. Na sebi je imala isti beli bodi, ali potpuno drugačiju haljinu preko.

Romantična toaleta od tila i vezenih cvetića bila je pun pogodak, a kako i ne bi kada je potpisuje poznata italijanska kreatorka Alberta Ferretti.

Sveukupnom romantičnom utisku doprinela je i Evina frizura - talasasta plava kosa lob oblika. Upečatljive minđuše, jednostavna šminka i blistav osmeh na licu učinili su je više nego bajkovitom damom.

Ni na odlasku, Herzigova nije bila manje fashion, manje chic. 

Teksas kostim u stilu sedamdesetih je naglasio njenu vitku, manekensku građu. Obratite pažnju na plišane, crne decentne cipele na špic i karneriće u gornjem delu košulje.

Priredile zajedno redakcija Elle.rs i Stil-a.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija