Ovo veselo i glam društvance voli često da u četvoro provodi večeri, kako na jezeru Komo, tako i na Malibu gde Cindy i Rende imaju kuću.

Ovoga puta 38-godišnja britanska advokatica i George su pravili društvo slavnom supermodelu i njenom mužu na večeri u luksuznom restoranu Nobu Malibu. 

Zgodna, vitka crnka je odlučila da za vreme leta napravi pauzu od glamuroznih, skupocenih red carpet haljina i svoj stil učini krajnje nonšalantnim, kakav i treba da bude letnji stil. Lepa Amal je tako prigrlila boho sofisticiranost opredelivši se mahom za maksi haljine i modele koji slobodno padaju niz telo...

Za ovu priliku Amal je obukla model pantalona inspirisan pidžama trendom iz jesenje kolekcije Stelle McCartney. Elegantne crnoplave dimije od krep svile s motivom labuda prizvale su duh sedamdesetih i šezdesetih, ali i Orijenta s obzirom da ovaj model širokih pantalona, šalvara poriče upravo sa Istoka.

Nadogradnja je bila jednostavna i očekivana - teget svilenkasta bluza bez rukava, beo džemper i plave, polulakovane cipele na punu, wedge petu.

foto: Instagram / morgan.clare 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija