Ova zgodna crnka koja je osvojila ne samo srce George Clooneya već i velikog dela sveta koji prati njene uspehe, kako na poslovnom polju, ali tako i u sferi odeće, nastavlja da nam iz kombinacije u kombinaciju dokazuje kako u malom prstu ima besprekoran stil koji impresionira bez obzira na priliku. 

Odlazak na sud? Amal je tu pro kategorija. Šetnja njujorškim ulicama? Da se Sex and the city snima, za njom bi se okretale i Carrie, i Samantha, i Charlotte, pa i prilično ravnodušna kada je u pitanju moda, Miranda. Skoro jednako pro Amal očarava i na crvenom tepihu (sećate se Oskara i Kana?) i u romantičnim večerama u dvoje na jezeru Komo kada George može samo da bude ponosan jer je uspeo da osvoji ne samo lepoticu, već uspešnu mladu ženu koja ima stil jedne Jackie O.

Amal koja obožava da nosi kombinacije Giambattiste Vallia, Guccia, Valentina i Oscara de la Rente ovoga puta je zablistala u chic kostimu crne boje efektnih beličastoružičastih tufni.

Strukiran sako koji se od struka račva i širi sa dubokim džepovima, kao i uzana pencil suknja su naglasili Amalinu vitku figuru, prividno dodajući nekoliko kilograma britanskoj advokatici koja je i dalje na meti javnosti zbog izrazito mršavog izgleda.

Ovo je ona kombinacija koja ima moć da očara poslodavce, te savršena inspiracija za business look ukoliko ste u nedoumici šta da obučete za razgovor za posao ili bitan poslovni sastanak.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija