Naravno da postoji razlog zašto iznova i iznova kupujemo crne suknje i pantalone, kao i bele majice i bele košulje, ovi komadi nikada ne izlaze iz mode.

I ne samo to, oni čine osnovnu građu velog broja outfita. Tako jednostavno belu majicu mođete poneti uz farmerke i strake u potpuno casual, dnevnoj varijanti, kao i u onoj poslovnoj uz suknju i sportski sako, ali i uveče uz crne pantalone, ešarpu i kožnu biker jaknu.

Ova kombinacija važi i za košulju, nela je must, ali bilo koja druga nijansa, takođe jednobojna sjajno se ukalapa sa gore pomenutim komadima.

Iako, se od još od prethodne sezone na sve strane govori o velikom povratku zvoncara, skiny jeans je taoliko zaživeo da je jednostavno postao klasika, bez obzira an trenutne aktuelne modne trendove. Par farmerica koje prate liniju nogu i u kojima se osećate i izgledate sjajno, nipošto ne trebate zanemariti, iako su možda u drugom planu. One podjednako dobro idu uz čizme, patike i potpetice, kao i uz blejzer, običnu majicu ili džemper.

Bilo bi dobro da imate jedne u klasičnoj denim varijanti, kao i jedne crnoj boji.

Kada su u pitanju majice i bluze, jednobojne su favorit broj jedan, dok krojevi variraju.

Uostalom, pogledajte i sami našu galeriju.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Naravno da se na ovoj listi nalazi i mala crna haljina, klasične salonke i kvalitetan par jeansa, ali spisak je zapravo dosta duži, jer koliko god eksperimentisali, na kraju se uvek ispostavi da se vraćamo jednostavnom kroju, a komplikacija nema ni po pitanju printa, jer ovi komadi lako se kombinuju uz praktično sve stilove.