Ponekad prenatrpan garderober može biti glavni izvor inspiracije. Pitate se kako? Ključno je da zaboravite (i odbacite!) klasične kombinacije odeće + obuće + akesoara, i da u svoj stil unesete novinu, tako što ćete na primer uz omiljenu maksi haljinu poneti mokasine umesto gležnjača. 

Ili, jednostavno se koristiti malim stilskim trikovima koji se odnose na otkopčavanje dugmeta na košulji, ili slojevitog odevanja...

Od nošenja omiljene slip haljine na novi, neistraženi način do osvežavanja svakodnevnog poslovnog odela, mi smo pronašli 10 zanimljivih ideja modnih blogerki, koji garantuju instant dopunjavanje vašeg stila.

Predstavljamo vam najbolje:

# Vintidž cvetni dezen + gležnjače u jarkoj boji

Svi vole cvetni dezen, ali nekada on može postati dosadan- pogotovo ako ga uvek kombinujete sa istim komadima. Courtney Top, sa bloga Always Judging je prikazala kako možete da nosite cvetni print i da izgledate veoma vintidž. Obujte čizmice koje sežu do gležnja, koje bi trebalo da budu u jarkoj boji.

Foto: Always Judging

# Elegantno odelo + majica + boater šešir

Ko kaže da elegantno odelo mora da izgleda previše klasično, i da je isključivo namenjeno za posao?  Poznata blogerka Charlotte Groeneveld (blog The Fashion Guitar) dokazuje drugačije, kombinujući srebrno dvodelno odelo koje se sastoji od suknje i blejzera, sa majicom koja poseduje aplikaciju i slameni šešir.

Foto: The Fashion Guitar

# Dvodelno odelo + otkopčana košulja + patike

Na blogu The chronicles of her, pronašli smo glavnu inspiraciju na temu poslovnog odela koje se sastoji od klasičnih pantalona i sakoa. Dodajte patike, clutch torbicu i pri samom kraju košulje jednostavno otkopčajte nekoliko dugmića- i postićićete veoma chic outfit.

Foto: The chronicles of her

# Lepršava maksi haljina + patike

Haljina Darje Barranik nam govori da nam aksesoari ponekad nisu potrebni. Lepršava maksi haljina sa aktuelnim prugastim dezenom ne zahteva nikakve dodatne detalje, sem jednostavnih belih patika. 

Foto: Darja Barranik

# Zvoncare + otkopčana košulja + antilop čizme

Doina Ciobanu je ovim lookom izazvala Jane Birkin- i uspela je u tome. Osvežite klasične denim zvoncare i košulju uz pomoć kaiša, čizmama od prevrnute kože i kvalitetnom torbicom.

Foto: The Golden Diamonds

PageBreak

# Široka haljina zvonastog oblika + mokasine

Romantična i nežna haljina zvonastog oblika, sa širokim i volumenizovanim rukavima je pravi girly komad koji možete od sada nositi na novi način. Iskombinujte je sa mokasinama, koji se zbog tipične siluete smatraju muškom obućom. 

Foto: The Fashion Eaters

# Uska majica sa prugama +  jeans ravnog kroja + espadrile

Komadi prugastog dezena oduvek se smatraju prezahtevnim za kombinovanje, te često izazivaju nesigurnost pri nošenju. Lucy Williams, sa bloga Fashion me now, je ukrala mali trik Francuskinja kada je majicu sa prugama uparila sa farmericama ravnog kroja i klasičnim espadrilama.

Foto: Fashion Me Now

# Efektan blejzer + otkopčana košulja + suknja na preklop

Blejzer animal printa je sam po sebi već dovoljno efektan komad, a ona se sigurno pitate kako on izgleda u kombinaciji sa maksi suknjom na preklop i otkopčanom košuljom? Maja Wyh nam pokazuje da glavni trendovi izgledaju najbolje kada se kombinuju zajedno. Ako vam je otkopčana košulja previše, umesto nje možete poneti majicu.

Foto: Maja Wyh

# Majica sa okruglim izrezom + slip haljina + mokasine

Sigurni smo da znate koliko dobro izgleda kombinacija majice + slip haljine, a ovu atraktivnu kombinaciju bi trebalo da osvežite izborom aksesoara, kao što su mokasine u jarko crvenoj boji. 

Foto: Pandoea Sykes

# Boho bluza + boyfriend farmerice 

Boyfriend jeans sa iscepanim detaljima u kombinaciji sa lepršavom boho bluzom i atraktivnim baletankama na pertlanje izgledaju veoma chic i atraktivno.

Foto: Peony Lim

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija