Nešto čudno se dešava tokom leta... Naš dnevni look je jasan i perfektan, sklon Céline minimailzmu, ali jedan korak ka aerodromu i putu za Marakeš, i odjednom mi nosimo lepršave haljine i rafiju, kao prava Isabel Marant žena.

Veoma brzo, čim se približi mesec avgust, tada naš garderober poprima nautički vajb pod uticajem Tommy Hilfigera i Max Mare.

Šta se to dešava sa suncem, peskom i letnjim noćima što nas u potpunosti pretvara u drugačiju verziju sebe?

Ne bismo znali tačno da vam kažemo, ali verujemo da nam sama užurbana atmosfera gradova, sa koktelima u rukama i provodom kome nema kraja odražava i na naš modni stil.

Zato savetujemo da što pre pronađete svoj letnji alter ego koji će vam otkriti vaš najbolji modni stil....

Rejverka u duginim bojama

Možda niste ljubitelj jarkih boja te ih nikad ne nosite na posao, ali vaš unutrašnji osećaj će vam reći da je pravo vreme da se osmelite i ponesete ih tokom putovanja na Ibici. Pri tome, nemojte biti zabrinuti zbog trendi bomberke sa šljokicama ili kombinezona u jarkim bojama, već samo uživajte u neponovoljivom trenutku. Ugledajte se na ono što nam je predstavio Chloe brend za leto i prilagodite ovaj look svakodnevnom odevanju, tako što ćete iskombinovati sportske i chic komade.

Foto: Instagram / freddieharrel

Portofino sanjarka

Volite romantične godišnje odmore, a vaš letnji stil odevanja se može okarakterisati kao ženstveni? Onda je ovo prava sezona za biranje volana, karnera i volumenizovanih nabora, kao i svih drugih "girly" detalja.

Izaberite trendi haljinu koja otkriva ramena i poslužite se stajling trikovima Miu Miu brenda, te se umesto gladijatorki odlučite za mules papuče. Kada je reč o kupaćim kostima, savetujemo da birate više retro modele, neobičnih silueta i tekstura. Velike torbe od rafije su must have!

Foto: Instagram / camillecharriere

Vedra sportistkinja

Ljubitelji teretane će zasigurno nositi sportske stvari i na moru. Uostalom, znate i sami da odbojkaška utakmica u pesku zahteva visok performans (i pripremu) u čemu je najvažnije obratiti pažnju na izbor odevnih komada i aksesoara. Jednostavan i maskimalno udoban Calvin Klein bikini i dobra trenerka, bi bili pravi izbor. 

Foto: Instagram / susiebubble

Zamišljena lutalica 

Vaša oprema za plažu je puna neverovatnih stvari izrađenih od tkanih odevnih komada sa efektnim šarama od končanog veza, kao i aksesoara izrađenih od rafije. Vi ste u Marakešu, i želite da izgledate kao deo ovog uzbudljivog grada, ok?

Samo izbegavajte klišee i izaberite nešto atraktivnije varijante tradicionalnih odevnih komada i samih aksesoara. Sve odevne komade uparite sa parom babouche papuča, severnoameričkom vrstom obuće bez pete koja predstavlja letnji must have komad.

Foto: Instagram / saintrecords

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija